Enschede, Schubertlaan 5

Uitnodigend, licht, ruim en absolute privacy zijn kenmerken die geheel van toepassing zijn op deze prachtige bungalow.

Het huis ligt heerlijk rustig op een ruim perceel van 819 m2 in de mooie, groene wijk De Bolhaar. Het contact tussen de buren aan het kleine woonerf waaraan deze bungalow is gelegen is heel prettig. In de directe omgeving bevinden zich alle denkbare voorzieningen, van winkels, parken en scholen tot treinstation, stadscentrum en medische voorzieningen.

In 1973 is de bungalow gebouwd als twee wooneenheden die later zijn samengevoegd tot een geheel met een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 240 m2 en een totale inhoud van circa 800 m3. Het huis is erg licht, comfortabel en zeer goed onderhouden. Atelier of kantoor-/praktijk aan huis behoren tot de mogelijkheden!

Indeling

Ruime, lichte hal. Twee toiletruimtes. De grote living heeft een lichte marmeren vloer met daaronder vloerverwarming en is verdeeld in twee zitkamers, een open keuken en een eetkamer.

Beide zitkamers hebben een open haard en inbouwspots. Vanuit de grote woonkamer is het overdekte terras toegankelijk terwijl de tweede zitkamer via een schuifpui in verbinding staat met een zonnig terras op het zuidwesten.

De keuken heeft een mooie, bijzondere ronde vorm. De combinatie van kersenhout met hoogglans zwart en het donkere granieten werkblad zorgen voor een moderne uitstraling. De keuken is uitgerust met kwalitatief hoogwaardige inbouwapparatuur (heteluchtoven, keramische kookplaat, afwasmachine, koelkast) en er bevindt zich een, in dezelfde stijl als de keuken ontworpen, glazen eettafel.

Het huis heeft vier slaapkamers, waarvan twee kamers toegang hebben tot een eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwspots.

De bijkeuken is praktisch ingericht met vaste kasten en een eenvoudig keukenblok. Hier bevinden zich ook aansluitingen voor wasmachine en droger.

Via de hal is de mooie atelierruimte bereikbaar. Deze is voorzien van een extra lichtkoepel. Deze ruimte is ook heel geschikt als kantoor- of praktijkruimte en kan, indien gewenst, eenvoudig worden uitgebreid met de aangrenzende garage.

De garage grenst aan het atelier en heeft een elektrische roldeur en een verwarmingsradiator. De garage is momenteel in gebruik als berging.

Tuin

De tuin is fraai aangelegd met een gazon rondom, borders met vaste planten, struiken en bomen. Er zijn meerdere terrassen aangelegd zodat men naar wens altijd in de zon of juist in de schaduw kan zitten. Uit het zicht (achter de garage) bevinden zich twee houten bergingen.

Bijzonderheden

  • De bungalow is gebouwd in 1973 en heeft een inhoud van circa 800 m3.
  • Het perceel heeft een oppervlakte van 819 m2.
  • De woning is uitstekend geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.
  • In 2016 is het buiten schilderwerk voor het laatst uitgevoerd.
  • Onder de marmeren vloer in de living en in de hal is vloerverwarming aanwezig.
  • Verwarming en warm water worden verzorgd door Atag CV-ketel (ca. 2010).
  • De garagedeur is elektrisch bedienbaar.
  • Door het hele huis zijn inbouwspots geplaatst.
Kavel: 819 m²
Woonoppervlakte: circa 217 m²
Inhoud: circa 815 m³
Kamers: 6, waarvan 4 slaapkamers
Bouwperiode: 1973
Vraagprijs:  € 595.000,- k.k.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.