Enschede, Steenbeltweg 45

Als je graag wilt wonen in de bruisende wijk Roombeek dan is deze moderne, lichte woning met vrij uitzicht op park De Lonnekerbleek zeker een bezoek waard!

Het eigentijdse half vrijstaande huis is licht, heeft veel ruimte en staat op een kavel van 270 m². Het huis heeft een ruime, zonnige achtertuin op het westen.

Roombeek

In Roombeek zijn in totaal drie parken (bleken), alle drie aangelegd met een eigen karakter. De Lonnekerbleek is de meest noordelijke bleek en is als laatste aangelegd met het thema ‘sport en spel’. De natuurlijke en robuuste uitstraling van dit park sluit goed aan bij zowel het thema als bij het nabijgelegen buitengebied van de stad. In het park zijn diverse speelplekken ingericht. Verder staat er een 150 jaar oude boerderij die is omgetoverd tot Brasserie Van Doorn & Van DoornAlle denkbare voorzieningen zijn in de nabije omgeving beschikbaar, zoals scholen, winkels, horeca en gezondheidszorg. Via de Lonnekerspoorlaan en de cultuurmijl ben je in 10 fietsminuten in de binnenstad van Enschede.

Indeling

Begane grond

Hal/entree, toilet met fontein, meterkast en trap naar de eerste verdieping. Grote tuingerichte woonkamer met parketvloer en schuifpui naar het terras. Moderne keuken met Cesarstone (zwart composiet) werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, oven-magnetron en nieuwe vaatwasser (2021). In de keuken bevindt zich verder een grote provisiekast (onder de trap naar de eerste verdieping).

Eerste verdieping

Overloop met PVC-vloer. Grote hoofdslaapkamer (oorspronkelijk twee kamers!) met screens en PVC-vloer. Tweede ruime slaapkamer met vaste kast, screen en PVC-vloer. Moderne badkamer met toilet, ligbad, inloopdouche, een handgemaakt houten wastafelmeubel met daarop twee wastafels en daarboven een spiegel met verwarming.

Tweede verdieping

Overloop, wasruimte. Grote slaapkamer met parketvloer en wastafel. Vanuit de slaapkamer is er toegang tot een grote berging (met mogelijkheid voor een tweede badkamer).

Tuin

Het tuinontwerp is bedacht door een Franse architect. Uitgangspunt was een verbinding te creëren tussen binnen en buiten. Daarom is gekozen voor een breed terras van houten vlonders dat grenst aan de woonkamer (met houten vloer). De veranda in de tuin heeft een bamboe dak wat zorgt voor een mediterrane sfeer. De tuin is verder sfeervol aangelegd met een vijver, borders en gazon. Achter in de tuin staat een houten berging.

Bijzonderheden

 • Bouwjaar 2006
 • Woonoppervlakte circa 142 m², inhoud circa 514 m³
 • Perceel grootte 270 m²
 • De woonkamer is bij de bouw aan de achterzijde 2.5 meter uitgebouwd
 • De woning heeft een oprit met ruimte voor twee auto’s
 • De woning wordt verwarmd via stadswarmte
 • Schilderwerk binnen uitgevoerd in 2021
 • Houten berging met betonvloer en elektra (ca. 2.77 x 3.26 meter)
 • Houtkachelaansluiting aanwezig
 • Fantastische ligging in Roombeek
 • Moderne woning met veel licht en ruimte
 • Mooie zonnige tuin op het westen
 • Voortuin met ochtendzon
 • 3 Ruime slaapkamers, met eenvoudige aanpassing 4 slaapkamers
 • Vrij uitzicht op park De Lonnekerbleek
Kavel: 270 m²
Woonoppervlakte: circa 142 m²
Inhoud: circa 514 m³
Kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers (4e mogelijk!)
Bouwjaar: 2006
Vraagprijs: VERKOCHT

Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De maten op de plattegronden kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.