Enschede, Weemhoffhorst 15

Deze sfeervolle hoekwoning in de wijk Park Stokhorst heeft een ruime en moderne tuingerichte woonkamer. Het hoge schuine plafond zorgt voor een speelse indeling. De extra leefruimte, ontstaan door een uitbouw aan de achterzijde, samen met de strakke open haard en de glanzende zwarte keuken geven het huis net dat beetje extra.

Dit huis heeft mogelijkheden. Er is een slaap-/werkkamer op de begane grond, een tweede badkamer is eenvoudig te realiseren in de aangrenzende bijkeuken/wasruimte. Deze extra kamer op de begane grond is ook perfect geschikt voor kantoor of praktijk aan huis met, als daar behoefte aan is, zelfs een eigen ingang.

Op de verdieping twee ruime, lichte slaapkamers. Een van de kamers heeft een grote walk-in-closet, de andere biedt toegang tot de bergzolder. Verder op deze verdieping een badkamer met douche, breed wastafelmeubel, tweede toilet en designradiator.

De geheel omheinde, onderhoudsvriendelijke tuin op het zuiden grenst aan het park en het mooie “kastanjelaantje” en biedt veel privacy voor een heerlijk buitenleven. Aan de voorkant van het huis bevindt zich een aangebouwde stenen berging.

Verkopers hebben een garage in de directe omgeving van het huis die apart wordt verkocht. De koopprijs bedraagt EUR 15.000,- k.k. Uiteraard hebben kopers voorrang op de aankoop van deze garage.

De ligging op Park Stokhorst, een groene, rustige, (kind)vriendelijke wijk, is perfect; op loopafstand van scholen, sportverenigingen en het vernieuwde winkelcentrum.

Dit comfortabele huis ligt aan de rand van het buitengebied en op minder dan 10 minuten fietsen van het centrum. Geïnteresseerde kijkers zijn van harte welkom voor een bezichtiging.

Bijzonderheden

• Bouwjaar van het huis is 1972;
• Het totale perceel is 264 m2;
• De totale inhoud van het huis is ongeveer 415 m3;
• Het huis is heel goed onderhouden en prima geïsoleerd;
• Schilderwerk binnen en buiten is voor het laatst in 2016 en 2017 uitgevoerd;
• De gehuurde CV-combiketel is uit 2014;
• De garage wordt apart aangeboden.

Aanvaarding: In overleg met opdrachtgever.

Kavel: 264 m²
Woonoppervlakte: circa 135 m²
Inhoud: circa 415 m³
Kamers: 4, waarvan 3 slaapkamers
Bouwperiode: 1972
Vraagprijs:  VERKOCHT

Voor meer informatie of een afspraak voor bezichtiging nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.