Oldenzaal, Spoorstraat 31

Stijlvolle en zeer royale dokterswoning uit 1932, centraal gelegen aan een van de toegangswegen naar het bruisende hart van Oldenzaal. Verrassend is de heerlijke grote, zonnige en rustige achtertuin met optimale privacy! Dit heerlijke familiehuis is echt de moeite van uw bezoek waard.

Dit ruime herenhuis, met een woonoppervlakte van ca. 307 m2, is natuurlijk ook erg geschikt voor kantoor/praktijk aan huis of Bed & Breakfast.

Vanuit de tuin is er een mooi uitzicht op het ziekenhuis (geen inkijk), de watertoren en de Antoniuskerk. Oude eikenbomen achter in de tuin geven de tuin een bijzondere sfeer. Op het perceel is voldoende parkeerruimte (2 parkeerplaatsen aan de voorzijde en dubbele garage en carport aan de achterzijde).

Indeling

Begane grond

Vestibule met glas-in-loodramen en garderobe. Zeer ruime hal, trappenhuis, toilet met doucheruimte. Kantoor met massief eiken visgraad parket. Het kantoor is zowel vanuit de vestibule als vanuit de hal en de zitkamer toegankelijk. Ruime, lichte zitkamer met glas-in-lood schuifdeuren, vaste kasten, schouw met gashaard en massief eiken visgraad parket. Eetkamer met vaste boekenkasten, vaste kast, massief eiken visgraad parket en toegang tot de ruime serre. De serre (2008) heeft een groot glazen luminusdak, plavuizenvloer en aan de buitenzijde een groot elektrisch zonnescherm. Royale woonkeuken met inbouwapparatuur en toegang tot grote kelder. Ruime bijkeuken met vaste kasten, aansluitingen voor wasmachine en droger en deur naar de tuin, de oprit aan de voorzijde en de hobbyruimte. Grote hobbykamer/kantoor.

Eerste verdieping

Overloop, 3 grote slaapkamers waarvan 1 met airco. Alle slaapkamers hebben vaste kasten. Eén kamer wordt momenteel gebuikt als atelier. Kleedkamer. Toiletruimte. Badkamer met douche, dubbele wastafel, bubbelbad en balkon.

Tweede verdieping

Overloop, 2 grote slaapkamers, waarvan één met vaste kast en 1 kleinere kamer. Bergzolder.

Derde verdieping

Middels een luik te bereiken zolderberging.

Rondom het huis

De onderhoudsvriendelijke tuin heeft een ruim gazon, borders, 2 zonneterrassen en een charmant tuinhuis (2009) met keukentje etc. Daarachter is ruimte om meerdere auto’s te parkeren (bestraat). Ook bevindt zich daar een carport (nu gebruikt als camperstalling). De dubbele garage met elektrische deuren bevindt zich helemaal achter op het perceel.

Bijzonderheden

  • Bouwjaar 1932.
  • De inhoud van dit herenhuis is ca. 1097 m3. Het perceel heeft een oppervlakte van 958 m2.
  • Verwarming vindt plaats door twee Nefit CV-ketels (ca. 1993).
  • De geplaatste zonnepanelen op het dak worden ter overname aangeboden.
  • In 2008 is de serre aangebouwd.
  • Dit voorjaar is het buitenschilderwerk daar waar nodig bijgewerkt.
  • In de tuin is een carport gebouwd die ook geschikt is voor het stallen van een camper of caravan.
  • Het gazon in de achtertuin is in 2017 geheel vernieuwd.
Kavel: 958 m²
Woonoppervlakte: circa 307 m²
Inhoud: circa 1.097 m³
Kamers: 10, waarvan 7 slaapkamers
Bouwjaar: 1032
Bieden vanaf:  € 649.000,- k.k.

Voor meer informatie of een aanvraag voor bezichtiging nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Alle informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. Deze is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. De maten op de plattegronden kunnen enigszins afwijken van de werkelijkheid.