Verkoop

U bent verkocht!

Zo persoonlijk, zo individueel, zo precies op maat als we bij het aankopen van woningen te werk gaan, zo werken we ook bij het verkopen van woningen. Natuurlijk, de insteek van onze samenwerking is totaal anders, maar onze beproefde en succesvolle aanpak blijft in essentie dezelfde: alles draait wederom om u en uw huis.

De waarde van elkaar leren kennen

Zo snel mogelijk. Zo duur mogelijk. Zo snel en zo duur mogelijk. Het zijn maar drie opties, maar toch geven ze voldoende aan dat er geen eenduidig antwoord is op de vraag wanneer uw huis goed is verkocht. Om vast te stellen hoe u uw huis wilt verkopen, willen wij u en uw huis goed leren kennen. Inderdaad, om zo weer alle persoonlijke aandacht en maatwerk te kunnen leveren.

De beste weg naar de beste verkoop

Zodra we samen met u tot een reële vraagprijs zijn gekomen, is het zaak om de voor uw huis beste verkoopstrategie uit te stippelen. Natuurlijk zal een verkoopbrochure moeten worden samengesteld waarin uw huis zowel in beeld als in tekst optimaal voor het voetlicht komt. Maar waar en hoe gaan we de verkoop kenbaar maken? Via de Funda website, onze eigen website of het NVM-uitwisselingssysteem? Plaatsen we een ’Te Koop’ bord of plaatsen we advertenties in landelijke en regionale bladen?

Kijken, kijken en kopen

Tja, dan is de kans groot dat gegadigden uw huis in ‘levende lijve’ willen zien en met eigen ogen willen ervaren hoe fraai het is. Juist, dat betekent bezichtigingen, mensen over de vloer. Ook daar maken we natuurlijk heldere afspraken over. We staan u met raad en daad bij. Interieuradvies, tuinadvies… alles om uw huis zo prettig mogelijk te presenteren en de verkoop zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Eind goed, al goed

Zodra de eerste biedingen op uw huis worden uitgebracht, wordt het echt spannend. En juist dan is het zaak om kalm te blijven, rustig en vol zelfvertrouwen de onderhandelingen in te gaan. Wees gerust: zeker wat dat betreft kunt u als geen ander op ons bouwen. Voor ons zijn dit soort trajecten immers dagelijkse kost. U kunt er verzekerd van zijn dat we uw belangen optimaal zullen dienen. Tot en met de feitelijke eigendomsoverdracht bij de notaris!