Aankoop

De huidige woningmarkt maakt het kopen van een leuke woning echt tot een grote uitdaging. Het is daarom fijn om goed voorbereid te zijn zodat je weet waar je staat als je een bod wilt gaan doen op een woning. 

Natuurlijk check je dagelijks het nieuwe aanbod op alle websites en houd je sociale media in de gaten. Daarnaast is het verstandig om duidelijk te weten wat je te besteden hebt. Een gesprek met een financieel adviseur is daarom zeker aan te raden. 

Wist je dat je je bij ons gratis kunt laten inschrijven als woningzoeker? Je ontvangt dan zowel ons eigen aanbod als dat van andere makelaars dagelijks in je mailbox. Meer info vind je bij ‘zoekopdracht’

Het is ook mogelijk om ons als aankopend makelaar in te schakelen. We kunnen je op allerlei manieren helpen. Denk bijvoorbeeld aan meezoeken naar geschikte woningen, aanvullend onderzoek doen naar bijzonderheden rondom een woning, meegaan naar bezichtigingen en adviseren rondom het doen van een bod. 

Ben je benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen? Maak dan vrijblijvend een afspraak. Samen gaan we dan kijken wat jij nodig hebt om je nieuwe thuis te vinden. De kosten voor begeleiding bij de aankoop van een woning hangen af van de hulp die je nodig hebt. We maken graag een prijsvoorstel op maat na ons eerste gesprek.

Ik wil graag meer weten over het kopen van een woning

Als je hieronder je gegevens invult dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.


Compare listings

Vergelijken