Henriëtte van Santen

NVM-Makelaar

Henriëtte is een betrokken makelaar die altijd het belang van haar opdrachtgevers vooropstelt. Ze begrijpt dat het kopen en verkopen van je woning een van de grootste beslissingen is die je in je leven kunt nemen, en benadert het proces met enthousiasme en toewijding.

In de beoordelingen van haar opdrachtgevers komen vaak de volgende vaardigheden terug: eerlijk, betrokken, vriendelijk, deskundig, betrouwbaar en professioneel. Deze eigenschappen gebruikt Henriëtte dagelijks om voor haar opdrachtgevers het beste resultaat te behalen. Ze legt de lat hoog wat betreft persoonlijke service. Respect voor beide partijen in het onderhandelingsproces heeft ze hoog in het vaandel staan.

Henriëtte is al ruim 20 jaar werkzaam als makelaar, in 2004 is ze gestart met De Hooge Lutte Makelaardij. Het kantoor staat met name bekend als makelaar in exclusieve huizen maar natuurlijk is iedereen die zich kan vinden in haar werkwijze van harte welkom.

Enkele jaren geleden heeft ze naast De Hooge Lutte Makelaardij het online huizenplatform Kaboodle opgezet. Verkopers hebben hier de mogelijkheid zelf hun woning te verkopen. De Hooge Lutte Makelaardij ondersteunt ook de verkopers op Kaboodle met professionele hulp en het plaatsen van hun woning op Funda als zij daarvoor kiezen. Het geeft Henriëtte voldoening om haar ervaring en kennis ook te kunnen delen met mensen die zoeken naar nieuwe manieren om hun woning te verkopen.

Henriëtte is een eigentijdse makelaar en haar werkwijze getuigt daar ook van. Ze komt altijd graag bij je langs voor een kennismaking.

Compare listings

Vergelijken