Verkoop

Je woning verkopen in de huidige markt lijkt misschien een fluitje van een cent, maar hoe zorg je ervoor dat je juist nu het beste uit de verkoop haalt?

Elke verkoop is uniek; een andere woning, een andere situatie en vooral andere mensen met eigen wensen. Graag bundelen we daarom onze krachten met die van jou, de verkoper. Samen komen we tot de verkoopstrategie met het beste resultaat. 

Elke verkoop begint met een kennismaking. Graag komen we vrijblijvend langs en nemen de tijd om te luisteren naar je persoonlijke situatie en je wensen. We bekijken de woning om een goed beeld te krijgen van de bouwkundige staat, het onderhoud, afwerkingsniveau, de ligging en eventuele bijzonderheden. Natuurlijk vertellen we je ook wat je van ons kunt verwachten en waarin onze werkwijze verschilt van die van andere makelaars. 

Na dit gesprek ontvang je een persoonlijk verkoopplan met de beste opties voor presentatie, voorbereiding, uitvoering en marketing. Natuurlijk worden de verkoopkosten op een transparante manier gepresenteerd en geven we je een onderbouwde waarde-indicatie van je woning. Samen bepalen we uiteindelijk het definitieve plan van aanpak en gaan we op zoek naar de beste koper voor je woning.

In het hele verkoopproces is communicatie voor ons belangrijk. Dus of je nou zelf actief betrokken bent bij de verkoop of het liever allemaal aan ons over wil laten, je weet altijd wat er speelt rondom de verkoop van je woning.

Benieuwd naar onze werkwijze? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan.

Ik wil graag meer informatie over het verkopen van mijn woning

Als je hieronder je gegevens invult dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.


Compare listings

Vergelijken